Tibetský horoskop: Zjistěte, co jste si do vašeho života přinesli z minulosti! Stačí zvolit rok, ve kterém jste se narodili…

1365
Sdílejte

Jste hrdý na svůj původ, na svou rodinu a také na svoji minulost. Právě té přikládáte ve vašem životě velký význam, někdy až příliš velký. Jakkoli je to chvályhodné a hezké, může to ve Vašich nejbližších budit dojem, že na nich tlačíte. Nesnažte se je silou mocí přesvědčit, aby byli na svou minulost, předky či hodnotový systém pyšní. Nechte je vnímat to jejich vlastním srdcem. Takovýmto způsobem Vás jednou pochopí lépe.

Parkha Bom

Jste rozporuplná osobnost a nejednou sami se sebou bojujete. Od své rodiny vyžadujete bezpodmínečnou a bezmeznou lásku a důvěru, ale zároveň chcete být svobodní. Není správné, aby byl někdo vůči Vám zavázán a Vy naopak vůbec. Měřte stejným metrem sebe i Vaše blízké. Vztahy se urovnají a ve Vaší rodině bude méně napětí.

Parkha Da

Vaše svoboda je pro Vás prvořadá. A to i přesto, že na Vaše okolí může mít Vaše jednání dalekosáhlé následky. Nenecháte se spoutávat, nepostojíte tam, kde Vám řeknou. Odmítáte se vzdát nezávislosti a nezajímá vás, co bude zítra. Rodina je pro Vás důležitá, ale Vy jste víc. Možná je načase, abyste popřemýšleli nad hodnotami života. Jednou se může Vaše nezávislost otočit proti Vám a Vy zůstanete naprosto osamocení.

Parkha Kin

Z minulosti si nesete pocit méněcennosti. Projevujete to i navenek, a proto Vám Vaši nejbližší touží splnit každé přání a považují Vás za slabý článek. Přestože Vás milují, měli byste si uvědomit, že zde nebudou věčně a jednou se budete muset postavit na vlastní nohy a probíjet se životem sami. Relaxujte, čerpejte energii a lásku, ale naučte se být životaschopnějším člověkem i partnerem.

Parkha Khen

Navenek působíte jako sebevědomý člověk, okolí Vás vnímá jako radikálního, ale je to jen iluze. Uvnitř je pro vás důležité vědět, že vás potřebují. Pokud to nevíte, pak ztrácíte rovnováhu a upínáte se na materiální věci. Vztahy posouváte do pozadí. Naučte se rozlišovat a nehrajte formu. Každý člověk má city a nemusí je ukrývat pod ulitu siláka.

Parkha Lee

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články