Super recept na „teplou zmrzlinku“: Sladká pěna pokrytá čokoládou a křupavá oplatka, mňam…

1420
Sdílejte
Příprava:
  1. V misce míchejte bílky, cukr a vodu po dobu jedné minuty. Po uplynutí této doby umístěte mísu nad vodní lázeň a směs míchejte 12 minut (mísa se nesmí dotýkat horké vody). Krém bude stále hustší.
  2. Potom mísu vyjměte z vodní lázně, přidejte kyselinu citrónovou a aroma a míchejte ještě půl minuty.
  3. Hotovým krém naplníme kornouty, polijeme čokoládou a můžeme podávat.
Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články