Super recept na „teplou zmrzlinku“: Sladká pěna pokrytá čokoládou a křupavá oplatka, mňam…

1549
Sdílejte
Příprava:
  1. V misce míchejte bílky, cukr a vodu po dobu jedné minuty. Po uplynutí této doby umístěte mísu nad vodní lázeň a směs míchejte 12 minut (mísa se nesmí dotýkat horké vody). Krém bude stále hustší.
  2. Potom mísu vyjměte z vodní lázně, přidejte kyselinu citrónovou a aroma a míchejte ještě půl minuty.
  3. Hotovým krém naplníme kornouty, polijeme čokoládou a můžeme podávat.
Dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články