Při pohledu na postavu DOLLY BUSTER ženy bledly závistí: Dnes by s ní nikdo neměnil, její život provází utrpení, silné léky a mučivé deprese

1686
Sdílejte

Po svatbě v branži zůstala už jen v roli režisérky, producentky a podnikatelky vlastního řetězce seshopů s názvem „Dolly Buster“.

Do kariérního portfolia přidala i méně úspěšný zpěv, několik drobných hereckých rolí (např. česká komedie Kameňák 3, kde hrála sama sebe) a koketovala is psaním knih.

Sbírala ocenění

V roce 2004 se dokonce rozhodla politicky kandidovat v rámci Nezávislé erotické iniciativy (NEI) do Evropského parlamentu (asi po vzoru kolegyně Ciccioliny, která to skutečně dotáhla až do italského parlamentu). Angažuje se i za práva zvířat.

V roce 2000 jí byla udělena cena Venus (cena za celoživotní dílo) na stejnojmenném erotickém veletrhu v Berlíně. O tři roky později přibyly ze stejného místa ceny v kategoriích Speciální cena poroty a Inovace roku. Začátkem roku 2007 měla podstoupit operaci zmenšení prsou.

V roce 2017 ji zasáhla náhlá ztrátu sluchu, jejímž následkem se u ní objevilo silné pískání a hučení v uších a deprese . Na lécích proti bolesti byla až závislá, což si vyžádalo léčbu. Od té doby se trochu stáhla z veřejného života. Jméno Dolly Buster je však dodnes dobře známo nejen mezi střední generací. 

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články