Má 6letou dceru s fanynkou?! Bohuš Matuš má co vysvětlovat!

35032
Sdílejte

Ale zpěváka manželce musel přiznat ještě jednu zanícenou fanynku, která jím byla dočista posedlá. “ Byla jedna, který mi neustále stála pod okny, když jsem ještě bydlel v Holešovicích. Byla tam od rána do večera, “ zmínil se o stalkerce, jak se zvyknou takové fanatičky označovat. Velmi zvláštní pozadí má i příhoda s nechvalně známou postavou z kauzy týrání malých chlapců v Kouřimi i Brně, Barborou Škrlovou, která se vdávala za chlapce. Velmi ho zlobilo, že ho s ní spojují. “ Nejvíce mi vadilo, když se začalo psát, že jsem žil někde v zahradní chatce s Barborou Škrlovou. To mě opravdu překvapilo,“ vzpomínal Bohuš Matuš.

Právě Škrlová měla tehdy u soudu říci, že s ním žila měsíc v zahradní chatce. “ On vydělával zpěvem az toho jsme oba žili,“ tvrdila tato žena, která není psychicky v pořádku. Matuš přemýšlel, jak vůbec mohla přijít k jeho jménu. “ Kdysi jsem byl v jednom brněnském sboru, kam asi nějakou chvíli docházela, jak mi někdo řekl. Asi mě znala, ale já nijak blíže ne. Pak jsem poprosil advokátku, jestli by mi s tím nemohla pomoci, a ona šla přímo za Barborou do ústavu. A ta pak mi napsala dopis, ve kterém se omluvila, že si to všechno vymyslela,“ objasnil tento případ, který už skutečně nebyl jen takový žertík, ale pořádná nepříjemnost. Na druhé straně, známé tváře se musí vyrovnávat is takovou nechtěnou tváří popularity.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články