Hrůzostrašná nehoda na dálnici do Česka: Autobus se srazil s kamionem! Počet zraněných stoupá, hlásí i oběť

9852
Sdílejte

Policie informuje, že na místě je 37 zraněných. Podle informací Nového Času si nehoda vyžádala 1 oběť a počet zraněných stoupá. Policisté aktuálně odklánějí provoz ve směru na Malacky po silnici I. třídy č.j. 2 (stará cesta). 

„Aktuálně jsou 3 záchranářské vrtulníky vyslány k hromadné dopravní nehodě autobusu a kamionu, která se stala na dálnici D2 ve směru na Kúty. Bratislavská posádka se po předání  pacienta v nemocnici vrací zpět k nehodě pro dalšího pacienta ,“ informuje na facebooku Air-Transport Europe , letecká záchranná služba.

„Hasiči momentálně zasahují při vážné dopravní nehodě, která se stala na 15.5 kilometru na dálnici D2 ve směru na Kúty. Při nehodě došlo ke srážce autobusu a kamionu. Na místě události momentálně zasahuje 28 příslušníků HaZZ z Malacek az Bratislavy, kteří poskytují zraněným osobám předlek první pomoc a vysvobozují zaklíněné osoby z havarovaného autobusu. Podle aktuálních informací utrpělo zranění různého rozsahu 37 cestujících. Informaci o počtu zraněných budeme postupně aktualizovat,“ zveřejnili na svých sociálních sítích hasiči.

Kam dál?

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Další články