Rakovina vzala světu dalšího herce, bylo mu 48 let! Je v tom něco osudového…

45205
Sdílejte

Nezapomněl mu vyjádřit úctu ani samotný Mel Gibson, který režíroval film Umučení Krista. Ten se stal kasovním trhákem, když z poměrně nízkého rozpočtu filmu ve výši 30 milionů dokázala vydělat až 612 milionů dolarů. „Můj drahý přítel Christo prohrál svůj hrdinný boj s rakovinou. Do poslední chvíle byl plný naděje a jeho duch byl silný. Bude mi chybět, ale vím, že jeho utrpení skončilo a má věčnou blaženost. Bůh ho ochraňuj,“ vyjádřil se v křesťanském duchu slavný herec a režisér. Ve filmu se Jivkov ukázal v roli apoštola Jana po boku Ježíše ztvárněného hercem Jamesem Caviezelem a Marie, kterou hrála Monica Bellucci. Očekávalo se, že bude hrát iv dlouho připravovaném pokračování Vzkříšení, které by se mělo začít natáčet po mnoha odkladech již zanedlouho, píše portál DailyMail.

Christo Jivkov si zahrál roli Apoštola Jana v drsném snímku Umučení Krista. Záběry nejsou vhodné pro nezletilé a citlivé povahy:

Christo se narodil 18. února 1975 v bulharské Sofii, odkud se krátce po skončení filmové a divadelní akademie, kde vystudoval filmovou režii, rozhodl odejít do zahraničí. V Itálii byl obsazen do hlavní role Giovanniho de Medici ve filmu The Profession of Arms. Film režiséra Ermanna Olmiho v roce 2002 získal devět cen Davida di Donatello, včetně ceny za nejlepší film. Tím začala Jivkovova kariéra v italské kinematografii a televizi, ale později se dokázal prosadit i v Hollywoodu, v LA, kde se také trvale usadil a ukončil svou životní pouť.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články