Partneři NEJVÍCE opouštějí tato znamení zvěrokruhu: Jste mezi nimi?

31657
Sdílejte

RAK
V případě, že hledáte věrného a milujícího partnera, pravděpodobně jej najdete právě v tomto znamení zvěrokruhu. Raci by se také rozdali, aby potěšili svou milovanou polovičku. Jsou velmi oddanými partnery a chtějí, aby se při nich druhý člověk, kterého milují, cítil opravdu výjimečně. Zpátky se jim však mnoho z toho, co nabízejí, už nevrací. Proto mnohdy zůstávají ve vztahu, kde oni jsou ti co, poskytují a spokojí se s málem.

VÁHY
Toto znamení je charakteristické tím, že mu velmi záleží na tom, jak se jeho partner cítí. Často přebírá iniciativu a táhne vztah za oba, jen aby se nerozpadl. Velmi jim to nevadí, protože jde o vyrovnané klidné znamení, které je srozuměno s tím, že pro štěstí nejbližších je třeba občas udělat víc. Problém však nastává v případě, kdy si na to jejich polovička zvykne a neustále vyžaduje, aby jim Váhy byly k dispozici. Vždy, když si to smyslí. Jelikož Váhy svého partnera skutečně zbožňují, dělají ústupky i tam, kde už by měly myslet na sebe.

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články