Naštvaní Romové v Česku. Jsi dement, vzkazují známému herci

9485
Sdílejte

Zdeněk Godla po seriálu Most zazáří v novém pokračování filmu Bastardi. V romské komunitě však pro svůj výkon nenašel pochopení a odsoudili jej velmi tvrdým způsobem.

Godla účinkuje ve čtvrté části filmové série Bastardi, která se dostala do kin v polovině března. Zahrál si v něm Ivana, který pracuje v romském ghettu jako asistent učitele. Celý děj se odehrává v problémové skupině, kde mají potíže s násilím a drogami mezi mladými Romy.

Právě to rozzlobilo členy komunity, kteří se ostře vyhradili nejen vůči filmu, ale i samotnému Godlovi. Bastardi prý prezentují příliš mnoho stereotypů, čímž dehonestují ostatní Romy a dávají jim nálepku, které se snaží dlouhá léta zbavit. Zdeněk navíc ještě vše zhoršil vyjádřeními ve více rozhovorech, podle kterých se v příběhu věrně odráží realita toho, jak žijí lidé z marginalizovaných menšin.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články