Hanychová a Soukup jsou spolu už rok. Intenzivní příprava na porod…

866
Sdílejte

Momentálně oba nejvíce zaměstnávají přípravy na porod. Jaromír se iv tomto směru rozhodl učinit vůči své lásce vstřícný krok a ujal se něco, na co dosud neměl odvahu. Ředitel TV Barrandov bude při narození jeho dcerky navzdory tomu, že u předchozích dětí se na to nenechal namluvit.

„V porodnici mi řekli, co a jak se bude dít,“ vysvětlil, že má už za sebou první předpřípravy. Agáta na něj nabonzovala, že si odmítá předem prohlédnout nějaké porody na internetu a nechce absolvovat ani předporodní kurz. Nechává to všechno přirozeně běžet a už teď se velmi těší na narození dcerky Rozárky.

Česká influencerka už dříve na Instagramu prozradila, že se její dcerka zřejmě narodí dříve, než lékaři plánovali. Termín má stanoven na 28. dubna, jenže podle odborníků by mohla přijít na svět v předstihu. Přesné datum však zatím neurčili. Ještě před porodem stihla Hanychová se Soukupem absolvovat profesionální focení, aby měli pěknou památku na těhotenství.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články