Broskvový koláč s příchutí šampaňského: Jedinečný recept!

2978
Sdílejte
Krém:
  • 6 kusů polovin broskví
  • 6 čajových lžiček želatiny (30 g)
  • 300 g přírodního řeckého jogurtu
  • 5 polévkových lžic cukru (50 g)
  • vanilkový cukr
  • 300 ml šumivého vína
  • 500 g smetany 30%
Želé:
  • 1 broskvové želé
  • 2 sklenice vroucí vody
  • 2 plechovky nakrájených broskví (mínus 6 rozmixovaných na začátku)

Postup si můžete prohlédnout v přiloženém videu:

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články