Broskvový koláč s příchutí šampaňského: Jedinečný recept!

2756
Sdílejte
Krém:
  • 6 kusů polovin broskví
  • 6 čajových lžiček želatiny (30 g)
  • 300 g přírodního řeckého jogurtu
  • 5 polévkových lžic cukru (50 g)
  • vanilkový cukr
  • 300 ml šumivého vína
  • 500 g smetany 30%
Želé:
  • 1 broskvové želé
  • 2 sklenice vroucí vody
  • 2 plechovky nakrájených broskví (mínus 6 rozmixovaných na začátku)

Postup si můžete prohlédnout v přiloženém videu:

Kam dál?

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Nejchutnější tvarohové koláčky s ostružinami, jaké jsem kdy jedl!

Balkánská zeleninová pasta. Jednoduchá na přípravu, posílí žíly a pročistí játra!

Další články