Broskvový koláč s příchutí šampaňského: Jedinečný recept!

3208
Sdílejte
Krém:
  • 6 kusů polovin broskví
  • 6 čajových lžiček želatiny (30 g)
  • 300 g přírodního řeckého jogurtu
  • 5 polévkových lžic cukru (50 g)
  • vanilkový cukr
  • 300 ml šumivého vína
  • 500 g smetany 30%
Želé:
  • 1 broskvové želé
  • 2 sklenice vroucí vody
  • 2 plechovky nakrájených broskví (mínus 6 rozmixovaných na začátku)

Postup si můžete prohlédnout v přiloženém videu:

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články