Slováček potvrdil obnovení vztahu s Gelemovou! Počítá se scénou od Patrasové!

24243
Sdílejte

Zdá se, že vztah Felixe Slovačka (79) s jeho bývalou milenkou Lucií Gelemovou (40) není ukončenou záležitostí, i když se před něco přes rok během jejich bouřlivého rozchodu dušoval, že ji už nechce více vidět a ona na něj chtěla podat trestné oznámení.

 Lucie měla nedávno již svou třetí vernisáž během necelých dvou let a nenápadně prozradila, že jí Felix zavolal, aby jí vyjádřil svou podporu a on to potom nepopřel. Jeho manželka Dagmar Patrasová (66) z toho jistě radost mít nebude.

‚Návrat Felixe Slováčka k Dagmar Patrasové po sedmi letech neskrývaného vztahu s milenkou Lucií Gelemovou nedopadl zrovna ideálně. I když byly pokusy o jejich sblížení, když šli spolu na dovolené, či společenské akce, hluboké rány už zacelit nešlo. Felix vymetá jeden večírek za druhým obklopenými mladými ženami a Dáda zřejmě svůj žal zapíjí doma alkoholem. Vypadá, že je už opět psychicky na dně. Zato Felix si jde po starém to své docela v pohodě bez ohledu na ni. Dokonce se měl zase ozvat Gelemové.

Volal, aby mi to dobře dopadlo, ale omluvil se. A to kvůli pracovním povinnostem,“ prozradila během vernisáže pro eXtra.cz . Slováček přitom pořádně skotačil, když se koncem roku 2021 po její první vernisáži dozvěděl, že se tajně stýká s jeho známým, kterého s ní seznámil kvůli koupi jejích obrazů. “ Nechci se už o ní bavit. Chci dělat, bavit, trávit čas s dětmi a doma a zvysoka se už vysát na nějakou Gelemovou,“ reagoval tehdy naplněný zlostí. 

„Čas otupí všechny možné rány. Z mé strany to tak ostré nebylo. I přes některé projevy chování, které nebyly adekvátní, si ho vážím. Dokážeme spolu komunikovat. Já totiž nemám ve zvyku mít konflikty,“ tvrdí o sobě žena, které nepřekáželo chodit . 7 let se ženatým mužem. Felix byl při odpovědi poněkud opatrnější. Už nevím jak k tomu přišlo, že jsme spolu zas začali komunikovat. Jednoduše jsme si zavolali a promluvili si. Ale nevoláme si každý druhý den ani týden. Od rozchodu jsme si zavolali asi jen dvakrát. To když měla její maminka velké narozeniny a teď před tou vernisáží. Nemohl jsem tam kvůli koncertu v Brně,“ vysvětloval muzikant.

Kam dál?

Ivana Gottová žila s Karlem Gottem, který byl starší o 37 let. Jaký byl ve skutečnosti příběh jejich lásky? Trnitý i romantický

Hvězdné manýry manýry Ewy Farne : Za hodinu zpívání ji nestačilo 600 000. Tohle vše jí musí pořadatelé koncertů splnit…

Prezident Petr Pavel vyzval k přijetí eura v České republice jako krok k dosažení „první ligy“ v Evropě

Charlotte Ella Gottová nedávno oslavila své osmnácté narozeniny. Tato mladá dáma nejen vyrostla do krásy, ale také má talentu na rozdávání

Vláda schválila novou reformu penzijního systému. Zvýšení věku odchodu do důchodu. Úleva pro náročné profese

Další články