Pohřeb herečky Gondíkové?! Fotka z rozloučení s Langmajerovou manželkou všechny šokovala!

38460
Sdílejte

Tak to alespoň všichni vnímali, dokud nezačala kolovat fotografie z jejího pohřbu. Takové něco vždy vyvolá silné emoce, vždyť v poslední době odchází na věčnost nečekaně mnoho osob iz herecké branže.

Pro Adélu Gondíkovou zjevně neexistuje téma, ze kterého by měla dostatečný respekt k tomu, aby nenašla způsob, jak si z toho trošku vystřelit. Velký boom krimi seriálů v televizním vysílání dává téměř každému herci šanci, aby si v nich zahrál. Adéla nedávno přijala poněkud zvláštní roli v minisérii Poslední oběť, kde hlavní hrdinka už na začátku příběhu zemře.
 Pro lidi, kteří o natáčení netuší a spatřili najednou jen pohřeb a fotku Gondíkové, to byl pořádný šok. Naštěstí, je to skutečně jen „jakože“. „Když se natáčel pohřeb, tak mi poslali do naší divadelní komunikační skupiny mou fotku s tou černou páskou, jako jsem zemřela. Mně se to zdálo vtipné, ale ostatní ve skupině se lekli, co to proboha je. Víte, my jsme velmi cynické, ze všeho si děláme legraci,“  přiznala pro Extra.cz tato sympatická milovnice černého humoru. 

Kam dál?

Jestli mě ODS vyhodí, nebudu do ní kopat. Na to mám Petra Fialu a tu stranu moc rád. Odejdu bez vulgarit. Poté se sprostě pustil do Zahradila

Rodina, přátelé a veřejnost se dnes naposledy loučí se Simonou Postlerovou

Jan Saudek slaví 89. narozeniny. Uznávaný fotograf zplodil až dvacet dětí, dopustil se i incestu s vlastní dcerou

Herečka Simona Postlerová zanechala rodině po sobě dluhy, přátelé na ni vypsali sbírku, dlužila i na nájemném

Obrovské neštěstí prožívá moderátorka Novy Petra Svoboda : Přišla o manžela. Ondřeje Křivku srazil na kole nepozorný řidič

Další články