3.Dejte lžíci medu do sklenice s vodou a přidejte několik kapek octa. Pokud se začne tvořit pěna, med není přírodní, obsahuje přídatnou látku.
4.Do sklenice dejte několik kapek jódu a poté přidejte trochu medu. Pokud med zmodrá, znamená to, že obsahuje kukuřičný škrob nebo mouku.
5.Namočte kousek knotu do medu a zkuste ho zapálit. Pokud se nezapálí, znamená to, že med je zředěný.
6.Vezměte kousek suchého chleba a namočte ho do medu. Pokud chléb zůstane po 10 minutách suchý, znamená to, že med je přírodní, je-li chléb kašovitý, znamená to, že med byl smíchán s vodou.
Kam dál?
- Slova epidemiologa Romana Prymuly : Kdo se nechá naočkovat, bude moci volně cestovat a nemusí nosit roušku !
- Vědci se shodli na tom, že konzumace kávy může mít negativní dopady na zdraví. Denně nejvýše tři kafe. Jinak si koledujete o infarkt nebo mrtvici
- Naše postel je zamořena roztoči, které nám pomalu ničí zdraví: Známe NEJLEPŠÍ METODU, jak se jich zbavit!
- Nespíte dost? Tělo rychleji stárne a hrozí nemoci. Dospávání o víkendu problém nevyřeší, varují odborníci







