3.Dejte lžíci medu do sklenice s vodou a přidejte několik kapek octa. Pokud se začne tvořit pěna, med není přírodní, obsahuje přídatnou látku.
4.Do sklenice dejte několik kapek jódu a poté přidejte trochu medu. Pokud med zmodrá, znamená to, že obsahuje kukuřičný škrob nebo mouku.
5.Namočte kousek knotu do medu a zkuste ho zapálit. Pokud se nezapálí, znamená to, že med je zředěný.
6.Vezměte kousek suchého chleba a namočte ho do medu. Pokud chléb zůstane po 10 minutách suchý, znamená to, že med je přírodní, je-li chléb kašovitý, znamená to, že med byl smíchán s vodou.
Kam dál?
- Známá dermatoložka odhalila, proč jsou někteří lidé doslova magnetem na komáry : Za všechno může pivo?!
- Už žádný suchý a dráždivý kašel! Stačí, když rozmačkáte banán, přidáte tyto 2 suroviny, které má doma každý…
- Těchto 6 potravin je nejlepších a přirozeným způsobem dokáží snížit vysoký krevní tlak
- Jakou hodnotu krevního tlaku byste měli mít podle vašeho věku