Namočím knot do medu. Když se dozvíte, proč to dělám pokaždé, budete dělat totéž!

1133
Sdílejte

3.Dejte lžíci medu do sklenice s vodou a přidejte několik kapek octa. Pokud se začne tvořit pěna, med není přírodní, obsahuje přídatnou látku.
4.Do sklenice dejte několik kapek jódu a poté přidejte trochu medu. Pokud med zmodrá, znamená to, že obsahuje kukuřičný škrob nebo mouku.
5.Namočte kousek knotu do medu a zkuste ho zapálit. Pokud se nezapálí, znamená to, že med je zředěný.
6.Vezměte kousek suchého chleba a namočte ho do medu. Pokud chléb zůstane po 10 minutách suchý, znamená to, že med je přírodní, je-li chléb kašovitý, znamená to, že med byl smíchán s vodou.

Kam dál?

6 letních nepříjemností, které vám můžou znepříjemnit dovolenou. Jak se jim vyvarovat?

Tyto 2 věci ničí játra a zvyšují riziko rakoviny: Nejsou ohroženi jen starší, trpí už i mladí!

Toto je hlavní důvod, proč jsou lidé po 50-tce častěji onemocní: Držte se těchto 3 klíčových kroků, radí známý lékař!

Ranní dilema vyřešeno. Stomatolog radí, kdy je čištění zubů nejzdravější

Lékaři bijí na poplach. Těchto třináct různých typů rakoviny spojuje jedna příčina

Další články