Namočím knot do medu. Když se dozvíte, proč to dělám pokaždé, budete dělat totéž!

1197
Sdílejte

3.Dejte lžíci medu do sklenice s vodou a přidejte několik kapek octa. Pokud se začne tvořit pěna, med není přírodní, obsahuje přídatnou látku.
4.Do sklenice dejte několik kapek jódu a poté přidejte trochu medu. Pokud med zmodrá, znamená to, že obsahuje kukuřičný škrob nebo mouku.
5.Namočte kousek knotu do medu a zkuste ho zapálit. Pokud se nezapálí, znamená to, že med je zředěný.
6.Vezměte kousek suchého chleba a namočte ho do medu. Pokud chléb zůstane po 10 minutách suchý, znamená to, že med je přírodní, je-li chléb kašovitý, znamená to, že med byl smíchán s vodou.

Kam dál?

Zimní alergie může udeřit kdykoli. V některých situacích i zabít. Jak poznáte, zda se netýká i vás?

Imunolog odhalil, který vitamín nás nejlépe chrání před viry: Většina ho přehlíží, ale právě on hlídá naše zdraví

Nespíte dost? Tělo rychleji stárne a hrozí nemoci. Dospávání o víkendu problém nevyřeší, varují odborníci

Co (ne)jíst po šedesátce? Potraviny, které nesvědčí vašemu mozku!

Nechápala jsem, proč nemůžu usnout, mám pořád špatnou náladu a bolí mě hlava. Když mi lékař doporučil TOTO, všechny příznaky zmizely

Další články