Bílá totálně bez make-upu! Reakce jsou smíšené, ale velké chvály se nedočkala!

112096
Sdílejte

‚Už před dvěma lety avizovala zpěvačka Lucie Bíla, že se rozhodla pro radikální změnu vizáže a stylu oblékání. O pomoc požádala známé módní stylisty a udělala dobře. „Zatoužila jsem po změně a našla jsem si lidi, kterým jsem řekla, pojďte to změnit. Vyhazte z mého šatníku, co tam nepatří, jděte na to tvrdě. Spojila jsem se s lidmi, kteří tomu rozumějí. Móda není zrovna můj koníček. Mě ale zas baví jiné věci,“  svěřila se tehdy Lucie pro  Super.cz. Zahodila téměř všechno černé a bílé oblečení, přidala barevnost a zjemnila líčení, které si kdysi dopřála až nadmíru. 

I jiné výstřednosti vyměnila za ležérnější styl. „Přišlo to. Necítím se najednou dobře v černé barvě, to je u mě nevídané. Teď už jsou v mém šatníku i jiné barvy. Nejen černá a bílá. Cítím se dobře takhle. Mám ráda pánský styl, ale cítím se lépe, když vlasy nejsou stažené, zatížené. Mám ráda lehký make-up. Mám ráda, když jsou věci přirozené, abych se cítila svobodně. Některých starších fotek se děsím. Říkám si, to jsem fakt já?“, konstatovala zpěvačka, která ale občas udělá výjimku a na koncertech se vrací k výraznému outfitu.

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články