Vyzkoušejte magické rituály! Pomůžou vám vyřešit problémy

8074
Sdílejte

Bílá magie dokáže zlepšit sex i vztahy a vyřešit mnohé milostné problémy.Nedokážete si najít lásku, případně se vzdát té nešťastné, nebo se ve vztahu nudíte? Zkuste to napravit pomocí magie.

Blíží se svátek všech zamilovaných. Ale zatímco oni se těší, nezadaní se cítí ještě více osamělí. Oslovili jsme proto známou numerologičku a věštici Danielu Paculíkovou, aby poradila, jak to změnit. Ještě je čas! Stačí se vrhnout do bílé magie a přičarovat si lásku, vyřešit problémy či zvýšit sebevědomí. Do Valentýna už může být vše vyřešeno.

Bolavý rozchod

Oheň působí očistně.

Pokud jste se nesmířili s rozchodem, zamyslete se, zda je ta osoba pro vás vhodná a schopná milovat.
Napište dopis expartnerovi, do kterého uvedete vše, co chcete, odhalte celý svůj vnitřní život a přání. Potom ho bezpečně spalte v misce.
Nyní napište druhý dopis a dejte jej pod polštář na 3 dny. Potom list složte. Červeným perem napište: „Miluji tě ze srdce, i ty bys mě měl milovat ze srdce.“ Může se stát, že expartner vás bude kontaktovat ve velmi krátké době.

Neopětovaná láska

K kouzlení využijete červenou rtěnku.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články