Stav Richarda Müllera se nelepší! Opět je v nemocnici, tentokrát to bude na déle!

10872
Sdílejte

I když se velmi těšil na koncerty, nezbylo mu nic jiného, ​​než zrušit nejméně dvě z plánovaných vystoupení. Po velkých problémech se zraněnou nohou, kterou mu museli operovat, se musel po kontrole opět vrátit do nemocnice, aby podstoupil další zákrok. Svým fanouškům se ozval s omluvou za zrušené koncerty.

Název alba se třinácti písněmi je Černá labuť, bílá vrána, přičemž autorem hudby je Ondřej Brzobohatý a textů Peter Uličný, a hned se s ním vydal na turné. Už prosincové koncerty v Nitře a Žilině musel přeložit na leden, pak zase na únor a nyní až na duben. Všem se za další přesun omluvil z nemocniční postele s ortézou, obklopen přístroji. „Tak jsem se na vás těšil a takhle to dopadlo. Neuvidíme se nejméně šest týdnů. Přeji vám pevné zdraví, protože to je to nejdůležitější. A děkuji MUDr. Almásimu a celému personálu nemocnice v Dunajské Stredě za skvělou péči. Váš Richard. Vážení příznivci ,“  oslovil své fanoušky a nezapomněl poděkovat zdravotníkům.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články