S předpověďmi o zemětřesení se roztrhl pytel: Takto vědec varoval před katastrofou tři dny před ní na sociální síti!

8253
Sdílejte

Jihovýchodní Turecko a regiony v Sýrii zasáhlo v pondělí brzy ráno silné zemětřesení. V poledne následovalo v téže oblasti další zemětřesení s magnitudou 7,5. Následných otřesů byly stovky. Teploty v oblasti katastrofy se pohybují kolem bodu mrazu. Turecká meteorologická služba předpověděla pro postižené oblasti sněžení a déšť.

Zatímco silné zemětřesení bylo pro většinu lidí pravděpodobně naprosto neočekávané, vědec Frank Hoogerbeets tvrdí, že ho to nepřekvapilo. Hoogerbeets, který říká, že pracuje v nizozemském výzkumném ústavu Solar System Geometry Survey (SSGEOS), předpověděl katastrofu téměř přesně tři dny předtím.

V tweetu, který výzkumník zveřejnil 3. února, napsal: „Dříve nebo později bude v tomto regionu (jižní a střední Turecko, Jordánsko, Sýrie, Libanon) zemětřesení s magnitudou 7,5.“ Sdílel také mapu, která téměř přesně ukazuje epicentrum zemětřesení, které zasáhlo Turecko a Sýrii jen o tři dny později. Neuvedl však přesný čas, kdy se to stane. Hoogerbeetův tweet se šířil závratnou rychlostí.

Kam dál?

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Mladý Japonec strávil tři týdny skládáním bankovky, kterou jeho otec omylem hodil do skartovačky

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Další články