Narušená idylka Prachařa a Sandevy?! Herečka přiznala, že se obává obrovské study!

8534
Sdílejte

Na svou půvabnou partnerku Sáru by si měl dávat Jakub Prachař větší pozor. Zřejmě jí plně důvěřuje, když ji nechá bavit se na plese bez svého doprovodu, pouze s kamarádkou, píše portál Expres.cz . Nebyla ale jediná bez partnera po boku – na stejném plese se ten večer objevila bez Jaromíra Jágra i jeho přítelkyně Dominika Branišová, která tam byla s kamarádkou a jejím manželem, a tak měla o tanečníka postaráno. Podle slov Sáry byl právě tanec důvodem, proč se Kubovi nechtělo na ples.

„Kubo je naprosto příšerný tanečník a udělal by mi na tanečním parketu strašlivou hanbu, takže se rozhodl dobrovolně zůstat doma. A já jsem se rozhodla, že si udělám krásný dívčí večer s mojí nejlepší kamarádkou,“ měla pohotovou odpověď, proč Kubo chybí po jejím boku. Nedalo se přitom nevšimnout, jaký měla na sobě krásný model plesových šatů v syté starorůžové barvě. „Cítím se v nich žensky a krásně,“ pochvalovala si.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články