Žilková netají hněv a zklamání! Řekla ostře, co si o Češích myslí !

11383
Sdílejte

‚Dá se předpokládat, že Veronika Žilková není vůbec nadšená s volbou prezidenta své dcery. Ta se tím přitom vůbec netají a je rozhodně jedna z mála známých tváří, které si takto vybraly, či možná dříve, které se k tomu i přiznaly. „Volila jsem Andreje Babiše,“ prozradila Agáta na sociální síti. Dá se předpokládat, že její volbu mohl ovlivnit i názor je partnera Jaromíra Soukupa (53), ačkoli ten byl největším fanouškem svého potenciálního „tchýně“, Martina Stropnického (66), o kterém se vyjadřoval s uznáním a dokonce shodil i Agátinu mámu, Veroniku Žilkovou.

Snad ale politika neoslabí tak pevný a blízký vztah mámy a dcery a nerozdělí je iv soukromí. Za Babišem by Veronika zřejmě nestála už jen proto, že s jeho podporou se stal její snad už brzy exmanžel Stropnický dvojnásobným ministrem v jeho vládě. Velmi ji zklamal výsledek prvního kola voleb prezidenta, které sledovala v Nerudově volebním štábu. „Je to nezralost českých voličů.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články