Včera mě opustil manžel…6 pravd o manželství, které jsem měla vědět před 10 lety

1383
Sdílejte

Pokud jste jeden z těch partnerů, který chce vždy více, neuchylujte se k „vydírání“. Pokuste se vrátit jiskru do vašeho intimního života. Mějte společné aktivity, které vás těší a vzrušují, cestujte, procházejte se…jednoduše trávte čas společně.

KAŽDODENNÍ MALIČKOSTI
Co jsou ty maličkosti? Kromě domácích povinností existuje mnoho věcí, které by vašeho partnera potěšily. Tou nejjednodušší je říci něco hezkého, milého, romantického. Věnujte si dlouhá objetí a dejte najevo své pocity. Někdy se zdá, že ve vztahu už není žádná láska, city a všechno jakoby odešlo, ale hned, když uděláte něco pro toho druhého (pomazlíte se), city se znovu vrátí!

Proč nekoupit manželce avokádo, když ho má tak ráda? Proč neuvařit oblíbené jídlo vašeho manžela, které připravujete jen na svátky? Proč si neudělat vzájemnou masáž těla? Je smutné, že iz obyčejné lenosti se může rodina rozpadnout.

I PŘES PROBLÉMY BUĎTE TÍM ČLOVĚKEM, KTERÝ SE POKUSÍ UDRŽET SVOU RODINU POHROMADĚ
Pokud jeden povolí, ten druhý mu už nebude moci pomoci. Jeden nedokáže vytvářet šťastné manželství a právě z tohoto důvodu je vzájemně pochopení a chtění tak důležité.

Rodinný život si vybírá každý jeden z nás. Dospělí lidé by měli dělat všechno vědomě, pracovat na sobě a svých vztazích. Pokud to nejste ochotni udělat, je lepší, pokud svého partnera necháte, a nabídnete mu tak možnost potkat někoho, kdo si bude přát přesně totéž – společné štěstí.

NEZAPOMÍNEJTE ŘÍCI „DĚKUJI“
Často zapomínáme na vděčnost ve vztahu a neceníme si toho, co pro nás ta druhá osoba dělá. Všichni jednou zemřeme. Nikdo zde není navěky a právě proto byste se měli o svou rodinu vždy postarat nejlépe, jak jen víte.

„Kdyby byla láska jen pocitem, neměli bychom žádný důvod slibovat si lásku až za hrob. Pocity přicházejí a odcházejí!“

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články