Unikl mrazivý detail z nemocnice! Rodina Lisy Marie Presley ZAKÁZALA resuscitaci !

9825
Sdílejte

O tom, co se dělo po prvním infarktu s jedinou Elvisovou dcerou informoval portál TMZ . „Srdce Lisy Marie Presley se po její hospitalizaci zastavilo podruhé, ale vzhledem k jejímu beznadějnému stavu její rodina lékařům nařídila, aby ji neresuscitovali, “ citovali informovaný zdroj. “ Lékaři ji uvedli do umělého spánku a byla napojena na přístroje. Členové rodiny podepsali DNR – příkaz neresuscitovat, pro případ, že by opět došlo k ataku,“ upřesnil informaci nejmenovaný zdroj.

V lékařské zprávě se uvádí, že zpěvačka utrpěla druhou srdeční zástavu a krátce nato byla prohlášena za mrtvou. Výsledky pitvy, která má určit přesnou příčinu smrti, budou pravděpodobně známy až za několik týdnů. Faktem je, že Lisa neměla úplně idylický život a příčin na stres bylo až až. “ Nikdy se jí nepodařilo najít klid. Zdálo se, že se stále děje něco, co jí způsobuje stres a bolest, přestože ztráta Bena byla ze všeho nejhorší, “ vyjádřil se nejmenovaný zdroj připomínající sebevraždu jejího syna.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články