Smutný příběh české herecké hvězdy! Třikrát šla na potrat, nakonec zůstala nešťastná bez dětí !

3198
Sdílejte

‚Zřejmě se potřebovala vyzpovídat ze své vnitřní bolesti, kterou tak dlouho skrývala před světem. Pro snad žádnou ženu není jednoduché rozhodnout se pro umělé přerušení těhotenství, zvláště když nemá ještě žádné dítě. Necítila ale podporu od mužů, se kterými postupně čekala dítě. Může si za to do jisté míry ale sama, jelikož otěhotněla se zadanými muži, pro které by bylo dítě jistě komplikací. S jejím manželem, hercem Jiřím Pleskotem (†75), během jejich pouhých dvou let trvajícího manželství neotěhotněla. Zato ho stihla podvést s kolegou Jiřím Valem (†76), ale ten tehdy tvořil pár s herečkou Jiřinou Švorcovou (†83), a když mu Jirásková oznámila, že je těhotná, rozhodně z toho nadšený nebyl. Volila proto raději potrat.

„Jiřině to s Jirkou prostě nevyšlo, i když se snažila a dokonce si ho chtěla těhotenstvím pojistit. Nějak ho žensky podvedla, a když pak přišla za ním, že je v jiném stavu, Jirka se zaťal a řekl ne,“ vzpomínala ve své autobiografii Švorcová s tím, že to bylo jí již druhé těhotenství končící potratem.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články