Lela a Karlos pod palbou kritiky! Zhnusení lidé poukazují na zdrogovaní zvířat ubožáky,aby….

1108
Sdílejte

Obratem ji za to začali v komentářích odsuzovat. „Víš, že mu musela dát sedativa, aby se s vámi vyfotil?,“ položil její otázku někdo z jejích sledovatelů. “ Fotit se se zfetovaným lvem? Gratuluji, velký styl,“ napsal další. Podobných odkazů jí stále přibývalo. „Nádherné by bylo, kdyby to zvíře nebylo mimo, jen na úkor lidí, kteří se s ním chtějí vyfotit. Je to neskutečně nádherné zvíře a sama bych si přála takové zvíře pohladit, ale? Ne za každou cenu. Je to smutné, že toto lidé podporují,“ pobuřovala se další. „To je prostě nechutné. Víte, proč se s vámi nechal vyfotit? Chudáčku, nacpali ho sedativy, hlavně, že máte fotku,“ podobně argumentoval ještě další.

Vémolovi jsou však na kritiku zvyklí a jistě si z ní příliš velkou hlavu nedělala. Lela si nenechá svatební cestu pokazit a užívá si i polehování na pláži či tenis. Zásadně je přitom jen v bikinové podprsence, ačkoli jak tvrdí, nějaké kilo přibrala. „Věřím, že by to mohlo být lepší, ale důležitější je, že jsem spokojená a šťastná. Užívám si to tady, vůbec neřeším postavu a možná nějaké to kilo navíc. Důležité je, že je člověk zdravý, šťastný a s kým tráví tu dovolenou, vzkázala s tím, že je mile překvapena destinací, kterou Karlos vybral, jakož i výlety a programem tam . Jediné, co jim chybí, jsou prý děti, se kterými jsou neustále ve spojení. Ale svatební cestu si chtěli užít jak se patří, jen ve dvou.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články