Je konec? S Jiřinou Bohdalovou je to horší, než se zdálo: Pohled na ni mluví za vše !

90714
Sdílejte

Přestože zprávy od lékařů nejsou zrovna příjemné, Jiřina se snaží být optimistická: „Věřím, že mi jaro vlije sílu do žil as diváky se zase uvidíme,“ dodává herečka s tím, že ve druhé polovině roku se uvidí, jak dál. A i kdyby se ukázalo, že velká představení jsou už nad její možnosti, nezříká se svých proslulých humoristických vyprávění. „Ráda bych pokračovala například ve svých besedách,“ přemýšlí legendární Bohdalka.

Pochopení pro Jiřinu má samozřejmě i principál Divadle Na Jezerce Ján Hrušínský (67): „V úterý jsem s Jiřinou mluvil, rád jsem ji slyšel a shodli jsme se, že nejdůležitější je její zdraví. Ujistil jsem ji, že jí Divadlo Na Jezerce na ni počká. Věřím, že diváci závažnost situace pochopí a na svou Bohdalku počkají také.“ Zbývá tedy jen věřit, že Jiřině Bohdalové se zdravotní stav zlepší natolik, že ještě dokáže svým divákům udělat radost při svých vystoupeních. No jak se říká, léta nikdo nezastaví. Jiřina dosud i přes úctyhodný věk vždy podávala obdivuhodný výkon, tak snad jí to ještě alespoň trošku vydrží.

Kam dál?

Marie Pilátová si za natáčení trilogie Slunce, seno vydělala tisíce. Helena Růžičková si jí a ostatních vesničanů nevšímala

Rodina legendárního závodníka Michaela Schumachera se rozhodla vydražit jeho vzácnou sbírku luxusních hodinek. Zbavili se i nejcennějšího kousku!

Vlastimil Harapes ještě stačil sepsat poslední vůli. Komu majetek odkázal?

Známá narkomanka Katka Bradáčová promluvila o své dceři: Šestnáctiletá Tereza chce být zdravotní sestřičkou

Uznávaný český lékař promluvil o stavu Roberta Fica: Nekrózy jsou špatné znamení, není schopen hojení

Další články