Bohuš Matuš promluvil o žárlivosti v jeho manželství, i o plánech na další miminko: Není to dobré !

14177
Sdílejte

Pro Lucii Matušovou už v jejím mladičkém věku přichystal život tolik, že to snad nečekala ani ona sama. Našla si lásku, porodila ještě před zletilostí dítě a právě v den svých osmnáctin se provdala. Zatímco její vrstevnice pouze objevují chutě života jako středoškolačky, ona je paní domácí, kterou musí finančně zajišťovat manžel. Bohuš Matuš to ale dělá rád, své povolání zpěváka by neměnil, i když díky svému angažmá musí manželku nechávat často doma spolu s jejich dcerkou samotnou.

Během vystoupení se Bohuš setkává se spoustou lidí, mezi nimiž jsou i krásné ženy, a tak Lucie žárlí. „My se milujeme, takže na sebe občas pochopitelně i žárlíme,“ přiznal se v rozhovoru pro Ahaonline Bohuš, který zase může pro změnu žárlit na manželku pro její mládí a půvab, což jistě neuniká pozornosti jiných mužů. Na druhé straně ale ví, že Lucie je pečlivou matkou i manželkou, čehož si velmi váží. „Musím Lucku vychválit, protože je neuvěřitelně úžasná. Stará se 24 hodin denně… Neřekl bych to na ni, ale leckterá třicetiletá maminka by se od ní mohla učit,“ pochvaloval si štěstí v podobě manželky. Svou dcerku by rád hýčkal, ale ne vždy mu to Lucie dovolí. „U nás musí být všechno bio. Čokoládky a nic podobného Naty nesmí,“ svěřil se pyšný tatínek, který ale ne všechna pravidla i dodržuje.

Kam dál?

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Monika Bagárová prožívá obrovské zklamání: O zpěvačku nebyl zájem, do O2 areny prodala jen 700 lístků

Skvělá zpráva : Martínek, na jehož léčbu se Češi složili dělá velké pokroky. Má radost ze života a daří se mu dobře

Další články