Agáta už má jasno – bude mít pro děti chůvu! Ale JEDINĚ této národnosti !

9293
Sdílejte

Jak ona, tak i Jaromír Soukup mají spoustu aktivit, a to zejména při natáčení pořadů, kde se musí plně soustředit na výkon, kdy se někdo musí postarat o děti. Miu i Kryšpina má Agáta ve střídavé péči s jejich tatínky, což zahrnuje polovinu měsíce, ale o očekávanou dcerku se bude muset plně postarat ona. Od byznysmena Soukupa se jistě ale dočká pomoci v podobě financí, což jí umožní zaplatit bez problémů chůvičku i pomocnici.

Je známo, že si v bohatých kruzích s oblibou vybírají na pomoc do jejich domácnosti skromné ​​pracovité Filipínky, o čemž se jistě doslechla i Agáta a vidí to zřejmě jako dobrou volbu. Zajisté jí musí imponovat, co všechno si bude moci dovolit, když se nastěhuje do Soukupovy rezidence, která se momentálně rekonstruuje, aby tam měla ona a její děti veškerý komfort. A přestože by dcerka měla přijít na svět o tři měsíce, zatím pro ni nic nekupuje. „Jsem strašně pověrčivá, takže věci a pokojíček začnu zařizovat až po porodu,“ svěřila se. Určitě má už ale všechno promyšlené, ostatně, když má člověk dost peněz, není žádný problém vše hned nakoupit. Jen jestli se jí podaří sehnat chůvu podle jejích představ.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články