Tragédie v rodině Ewy Farné! Sebevražda mámy, z pozadí tragédie mrazí !

3342
Sdílejte

O její tragédii zpívá v písni Vše pro lásku. O pozadí jejího obsahu mluví na popud Ewy, jemu se to zdálo příliš osobní. „Ale nakonec jsem se iv tomto případě nechal přesvědčit a jsem rád. Už během sledování filmu jsem si kladl otázku, jak může někdo říct, že trýzní druhého kvůli tomu, že ho miluje, že je to prostě všechno z lásky.

Hned poté jsem vzal do ruky kytaru a vznikla základní kostra písně,“ svěřil se s tím, jak tvořil. Pomohlo mu se z toho traumatu vypsat. „Souvisí s tématy ostatních písní na albu, protože je vlastně celý o mé mámě. Myslel jsem si, že jsem téma jejího odchodu ze svého života uzamkl. Za rok to bude dvacet let,“ řekl Martin o tomto smutném výročí.

V albu je také jeden duet, který nazpíval s manželkou Ewou Farnou. „Mám rád duety, které jsou celé zpívané v oktávach, včetně veršů. Věděl jsem, že chci mít v albu jednu z takovou písničku. Když vznikla a bylo jasné, že to bude jedna z mála love songů na albu, zdálo se mi zvláštně zpívat ji s někým jiným než s Ewou. Od začátku se jí navíc líbila a sama o to stála. Druhá věc je, že jsem všechny písně nahrával doma. A když máte po ruce takovou zpěvačku jako Ewa, rádi ji využijete. Zpívá vokály téměř v každé písni,“ vysvětlil Martin Chobot, který si s manželkou velmi rozumí a navzájem si pomáhají.

Kam dál?

Bývalý šéf úřadu pro ochranu ústavních činitelů Juraj Zábojník poukázal na chyby ochranky. Před Fica nikdo neskočil, druhá rána nesmí vyjít

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Další články