Přivolejte si ANDĚLY do života ! Jejich energii pocítíte HNED a víte, který den zavolat Gabriela ?

3615
Sdílejte

Toto je den Rafaela, léčitele, který přináší energie seberozvoje, vědeckého poznání a pravdy a je spojen s celostní medicínou. Jeho barva je zelená, proto použijte zelený smaragd, malachit nebo nefrit. Spojíte se s ním tak, že řeknete: „Archanděl Rafael, teď tě volám a prosím, abys přinesl uzdravení mému tělu, mysli a duchu. Vím, že každá buňka v těle funguje v dokonalé harmonii. Když se vyléčím sama, mohu tuto energii šířit dále pro ostatní. Děkuji.”

Pokračování na další straně

Archanděl Uriel v pátek

Pátku vládne archanděl Uriel, který nás volá sloužit vyššímu dobru a spojuje nás s naším nejvyšším cílem jako agenta míru. Jeho barvy jsou rubínové a zlaté. Můžete zkombinovat červený krystal a jantar. Napojte se na jeho energie slovy: „Archanděl Uriel, jsem připravena nyní cítit mír ve všech aspektech mého života. Jsem šťastná a ochotná sloužit andělům zde na zemi. Prosím, posíli mě a použij mě jako kanál Božího klidu. Děkuji.”

Archanděl Zadkiel v sobotu

Tento den a anděl se pojí s krásnou fialovou barvou. Použitím ametystu si přivoláte Zadkiela, který vám pomůže opustit všechny negativní myšlenky nebo pocity a projevit pozitivní energii proudící do vašeho života. Prostě: „Archanděl Zadkiel, nositel fialového plamene, volám nyní tuto božskou energii a žádám, aby se všechny negativní myšlenky proměnily v pozitivní energii. Dovol mi prosím přinést tuto pozitivní energii do každého aspektu mého života. Děkuji.”

Kam dál?

6 způsobů, jak vyčistit náš domov od negativní energie…

Mladý Japonec strávil tři týdny skládáním bankovky, kterou jeho otec omylem hodil do skartovačky

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Další články