ZÁZRAČNÉ linecké těsto se kterým se pracuje HNED: Cukroví z něj objednává celá naše ulice !

6652
Sdílejte

Těsto rozeženeme na tloušťku 2-3 mm a vykrajujeme tvary.

Ty ukládáme na plech.

Pozor na to, abychom měli stejný počet, protože koláčky budeme lepit.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Doba pečení je cca 10 min.
Je důležité sledovat průběžně, kdy začnou kraje chytat narůžovělý nádech.

Tehdy vyberu.

Jsou měkké hned a po natření marmeládou jsou naprosto jemňulinké.

Když vychladnou natíráme džemem.

Doporučuji vybrat si pikantnější džem. višňový nebo rybízový.

A obalíme je v moučkovém cukru.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články