ZÁZRAČNÉ linecké těsto se kterým se pracuje HNED: Cukroví z něj objednává celá naše ulice !

6426
Sdílejte

Těsto rozeženeme na tloušťku 2-3 mm a vykrajujeme tvary.

Ty ukládáme na plech.

Pozor na to, abychom měli stejný počet, protože koláčky budeme lepit.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Doba pečení je cca 10 min.
Je důležité sledovat průběžně, kdy začnou kraje chytat narůžovělý nádech.

Tehdy vyberu.

Jsou měkké hned a po natření marmeládou jsou naprosto jemňulinké.

Když vychladnou natíráme džemem.

Doporučuji vybrat si pikantnější džem. višňový nebo rybízový.

A obalíme je v moučkovém cukru.

Kam dál?

Jarní jahodový koláč: Roztaje v ústech, hotový za půl hodiny

Vynikající Velikonoční bábovka s povidly

Výborné pečivo nasladko vám zpříjemní rána

Dýňovo-cuketové placky jsou ještě lepší než bramborové. Zlatavé, křupavé a chutné!

Výborné, kynuté buchty jako od babičky: Vaše děti je budou zbožňovat!

Další články