ZÁZRAČNÉ linecké těsto se kterým se pracuje HNED: Cukroví z něj objednává celá naše ulice !

6572
Sdílejte

Těsto rozeženeme na tloušťku 2-3 mm a vykrajujeme tvary.

Ty ukládáme na plech.

Pozor na to, abychom měli stejný počet, protože koláčky budeme lepit.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Doba pečení je cca 10 min.
Je důležité sledovat průběžně, kdy začnou kraje chytat narůžovělý nádech.

Tehdy vyberu.

Jsou měkké hned a po natření marmeládou jsou naprosto jemňulinké.

Když vychladnou natíráme džemem.

Doporučuji vybrat si pikantnější džem. višňový nebo rybízový.

A obalíme je v moučkovém cukru.

Kam dál?

Lehký dort Jaffa: Je ideální i pro děti, protože obsahuje spoustu vymačkané pomerančové šťávy

Úžasný vrstvený salát: Zkusila jsem ho jednou a od nynějška ho dělám na každou oslavu!

Moka roláda. Tento elegantní a lahodný dezert je ideální pro všechny milovníky kávy

Neuvěřitelně chutné čokoládovo-tvarohové muffiny

Tři saláty z červené řepy, které si můžete vychutnat po celý rok

Další články