ZÁZRAČNÉ linecké těsto se kterým se pracuje HNED: Cukroví z něj objednává celá naše ulice !

7086
Sdílejte

Těsto rozeženeme na tloušťku 2-3 mm a vykrajujeme tvary.

Ty ukládáme na plech.

Pozor na to, abychom měli stejný počet, protože koláčky budeme lepit.

Pečeme při teplotě 180 stupňů.

Doba pečení je cca 10 min.
Je důležité sledovat průběžně, kdy začnou kraje chytat narůžovělý nádech.

Tehdy vyberu.

Jsou měkké hned a po natření marmeládou jsou naprosto jemňulinké.

Když vychladnou natíráme džemem.

Doporučuji vybrat si pikantnější džem. višňový nebo rybízový.

A obalíme je v moučkovém cukru.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články