VÁNOČNÍ PEČENÍ: Kokosové koule máčené v čokoládě! Zákusek, který na svátky bezpochyby patří !

1805
Sdílejte
Postup přípravy:
  1. Na plech rozmístíme 220 g kokosu a dáme do trouby sušit při teplotě 50 stupňů do světle hněda. Vyjmeme a necháme vychladnout.
  2. Bílky vyšleháme s cukrem do pěny a na závěr přimícháme vařečkou vychladlý kokos.
  3. Na plech vyložený pečícím papírem vrstvíme pomocí lžičky hromádky – snažíme se vytvarovat kuličku a dáme do trouby. Pečeme při teplotě 150 stupňů cca 10 – 15 minut.
  4. Máslo utřeme do pěny, přidáme nutelu, oříšky a rum. Odložíme do chladničky ztuhnout.
  5. Z dortové oplatky vykrojíme kolečka, cukrářským sáčkem naneseme krém, položíme kokosovou kuličku a odložíme do chladničky. Vychladlé namáčíme do rozpuštěné čokolády, do které jsme přidali máslo a necháme na mřížce ztuhnout.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články