Toto je pořádný šok ! Soukup se dal dohromady s Lelou Vémola, jak to vezme Agáta ?!

9923
Sdílejte

Článek pokračuje na další straně

„Myslela jsem si, že Lela bude plastiková kráva a že Karlos bude dement. A zjistila jsem, že jsem se mýlila,“ překvapivě zhodnotila jinak obvykle velmi kritická Agáta. Jaromír přidal svůj pozitivní názor na Karlose: „On je svůj, má hlavu, má srdce.“ Agáta si ale do Soukupa přece jen v souvislosti s Lelou rypla, že ji překvapilo, že Jaromírovi „vyhovují plastikové dívky“ , zatímco ona to považuje za nechutné. Na druhé straně, jak přiznává, je velmi žárlivá, možná i proto vnímala exkluzivní krásku na její písečku citlivě. No kdoví, možná to byla ostatně právě ona, která Jaromírův nápad na Lelinu show v jeho televizi podpořila.

Start pořadu se poněkud zpozdil z důvodu nedávné nemoci Lelino téměř ročního synka Rockyho. Začne se vysílat pod názvem Lela show 3. prosince ve 21:05 a už se objevila v televizních pořadech s popisem „Humoristická talkshow s Influencery“. Lela však zatím o show na svém instagramovém profilu mlčí, zřejmě nechce nic zakřiknout. Zrovna ve stories vysvětlovala, že natáčet se mělo už dříve, ale kvůli hospitalizaci jejího syna to nebylo možné. Zdůraznila, že rodina je pro ni na prvním místě a teprve potom je na řadě její nová show, které ale bude muset věnovat také nemálo času.

Kam dál?

Leoš Mareš na pokraji zhroucení: Kvůli manželce Monice je v slzách

Juraj Kukura promluvil o hospitalizaci na onkologii

Podnikatel Roman Janoušek tvrdil, že je vážně nemocný, kvůli čemuž mu byl dlouhodobě přerušen výkon trestu. Nyní pořádal golfový turnaj, francouzské hole nechal doma

Vláda připravuje změnu v zákoníku práce : Lidé si sami určí, kdy přijdou do práce

Zpěvák a kytarista skupiny Olympic Petr Janda : Teď už bych bratrovi prominul. Pokud by se omluvil

Další články