Slováček už nevidí východisko: Skončím v nemocnici a tam asi umřu !

11013
Sdílejte

Lidé na to možná už vůbec nebudou mít peníze, protože energie se neustále zdražují. A co jsem slyšel, má to být po Novém roce ještě horší,“ zvažuje reálnou situaci doma i ve světě. Felix zvykl kromě Česka vystupovat i na Slovensku, v Německu, Itálii či v dalekém arménském Jerevanu. „Možná, že strategií vlády je, že si sami zatopí a počkají, až všichni pokapou zimou. Pak budou mít ode všeho klid,“ ironicky poznamenal na konto vedení státu.

„Spočítali si to a lístky zdražit nemohou, protože by si je lidé už nemohli dovolit. Takže raději budou sedět v divadlech v kabátech, trochu si zatopí a budou dívat do prázdného hlediska, protože je to méně ztrátové,“ rýpl si Felix do organizátorů kulturních akcí. „Pokud můžu ušetřit, tak to samozřejmě udělám. Ale já si doma musím zatopit, neříkám, že to tady musí být jako v sauně, ale pokud tady bude zima, skončím v nemocnici a tam asi zemřu, protože podle vlády tam má být vytopeno jen na 18 stupňů, takže tam zamrznu,“ svěřil se se svými obavami. Zima však není jediný problém, který muzikanta trápí. Znepokojuje ho i situace kolem války na Ukrajině či hrozba nepokojů v Evropě. Uvažuje proto už i nad emigrací do Austrálie či Jižní Ameriky. Tam by alespoň s topením už problém neměl.

Kam dál?

Zemřel jeden z nejvýznamnějších a nejslavnějších českých baletních mistrů a tanečníků Vlastimil Harapes (†77)

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

Další články