Skandál prince Andrewa měl temné pozadí! VYDÍRÁNÍ královny?!

11236
Sdílejte

Její exmilenec, americký podnikatel John Bryans, se kupodivu také vyjádřil k princi Andrewovi velmi vstřícně. Podle něj byl princ obětí nekalých plánů zvrhlého Epsteina, se kterým byl ve styku. „Myslím si, že chtěl královnu vydírat prostřednictvím Andrewa,“ řekl na margo Epsteina pro britský deník Daily Mail. „Ve skutečnosti to nebyl daňový mág, ale obyčejný podvodník. Stýkal se s mocnými muži, kterým nabízel sex s mladými dívkami a pak je vydíral, aby mu zaplatili za mlčení, “ upozornil na krutou realitu tento podnikatel.

“ Pokud by byl do toho všeho Andrew opravdu zapleten, jak se všude tvrdí, pak by ho Epstein nepochybně využil k vydírání královny a inkasování milionů. Andrew totiž nikdy neměl žádné peníze, ty měla Alžběta,“ zdůvodnil jeho obhajobu prince. „Během vztahu se Sarah jsem viděl řadu jeho přítelkyň. Ani jednou se neobjevil se ženou mladší 20 let,“ tvrdí tento podnikatel, který nadále udržuje s Fergie dobrý vztah. Není pochyb, že jeho vysvětlení by mohlo být klidně pravdivé, Epstein byl zjevně člověk nízkých morálních hodnot, ale jen těžko se věří tomu, že je nepravdivé i tvrzení Victorie Giuffre, která toho o styku s princem řekla dost i do detailů.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články