Příprava
1. Tenké plátky filet natřeme kořením a každé obalíme slaninou. Uložíme na olejem vymazaný pekáč a posypeme bobkovými listy, česnekem, rozmarýnem a celerovými listy.
2. Do piva vmícháme 3 lžíce olivového oleje a balzamikový ocet a nalijeme na maso. Pečeme 40-50 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Občas maso otočíme, aby se dobře upeklo.
Kam dál?
- Držíte dietu a toužíte po dobrém pařížském salátu? Dejte si tento dietní ! Pochutnáte si na něm a nepřiberete ani deko
- Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !
- Zdravé, rychlé a chutné: Připravte si tento skvělý salát, na kterém si zaručeně pochutnáte a uděláte i něco pro zdraví !
- Nadýchaný dezert s mandlemi, který si oblíbíte již po prvním ochutnání !