Příprava
1. Tenké plátky filet natřeme kořením a každé obalíme slaninou. Uložíme na olejem vymazaný pekáč a posypeme bobkovými listy, česnekem, rozmarýnem a celerovými listy.
2. Do piva vmícháme 3 lžíce olivového oleje a balzamikový ocet a nalijeme na maso. Pečeme 40-50 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Občas maso otočíme, aby se dobře upeklo.
Kam dál?
- Nejchutnější masová roláda od babičky! Vyzkoušejte lety ověřený recept…
- Fantastické koblihy s čokoládou a šlehačkou: Všichni se budou olizovat až za ušima !
- POUZE 2 ingredience na čokoládovou pěnu za 15 minut: Lepší jste ještě neměli!
- Luxusní trubičky s vanilkovým krémem. Stačí 15 minut a jsou na stole. Zamiluje si je celá rodina