Příprava
1. Tenké plátky filet natřeme kořením a každé obalíme slaninou. Uložíme na olejem vymazaný pekáč a posypeme bobkovými listy, česnekem, rozmarýnem a celerovými listy.
2. Do piva vmícháme 3 lžíce olivového oleje a balzamikový ocet a nalijeme na maso. Pečeme 40-50 minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Občas maso otočíme, aby se dobře upeklo.
Kam dál?
- Neodolatelný svěží dezert s bohatou tvarohovou náplní: Každý, kdo ochutnal chce hned přidat !
- Pouhých 150 gramů masa a mnoho karbanátků na stole: Levný recept na vynikající a šťavnaté karbanátky !
- Takovou přípravu smaženice ještě neznáte! Nádherná na pohled, dokonalá pro chuťové pohárky. Připravte si ji za 10 minut už dnes!
- Prudce žravé sýrové tyčinky: Po těchto tyčinkách se jen zapráší vždy, když je dám na stůl !