Pořádný trapas ! Pro kšefty zneužili Gotta, Ivana to jen tak nenechá !

1185
Sdílejte

Nevoli u vdovy vyvolala i nepříliš povedená ilustrace portrétu jejího zesnulého manžela a jeho podivným podpisem na titulní obálce knihy. Tuto nepříjemnou záležitost svěřila do rukou bývalého manažera Karla Gotta pro Německo. „Správci dědictví už řeší situaci s hudebním vydavatelstvím. Doufejme, že se dohodnou,“ uvedl v prohlášení Wolfgang Kaminski pro deník Ahaonline . Vydavatelství Blasmusikshop to bude stát jistě nemalé peníze. Je opravdu sporné, proč se tam na takové něco, jako jsou umělecká práva po Zlatém hlase z Prahy, jak Gotta v Německu jmenují, nemyslelo.

Jak se zdá, Ivana, jako jednatelka Karel Gott Agency a dědička práv po manželovi, neodpustí nikomu ani korunu. Když nedávno v redakci eXtra.cz zjišťovali a spočítali výši výdělků po mistrovi poté, co opustil tento svět, vyšla jim velmi zajímavá čísla. Z prodeje autobiografie Moje cesta za štěstím, jehož první náklad v počtu 60 000 výtisků se okamžitě vyprodal, by mělo cinknout vdově více než 12 milionů korun, možná i jednou tolik. Na dokumentu Karel od Olgy Špátové po promítnutí v kinech mohla vydělat až 29 milionů korun. Za prodej práv na jeho odvysílání pro Netflix, Voyo a ČTV mohla získat jen v Česku dalších více než tři a půl milionu korun a další milion korun za uvedení filmu na Netflixu v Německu. Inu ale, každá koruna se počítá a je to také výstraha pro ostatní, kteří by chtěli nedej na Karlovi vydělávat bez vědomí Ivany.

Kam dál?

Ve věku 59 let zemřela Simona Postlerová. Herečku našli v bytě bez známek života

Artur Štaidl otevřeně promluvil o svém dětství : Nebylo to vůbec jednoduché , mám nepříjemné vzpomínky

Agáta a Ornella se ve svém podcastu vysmály plastice Dary Rolins. To se nepovedlo, vypadá jako Asiat

Ewa Farna oblíbená zpěvačka zkolabovala a skončila na kapačkách

Po deseti letech od úmrtí Ivety Bartošové nyní vyplulo na povrch, že byl Karel Gott posledním člověkem, který s Ivetou mluvil

Další články