Pět tipů, které vám usnadní vstávání z postele v chladném zimním ránu: Dodržujte hlavně ten druhý

1212
Sdílejte

Odborník tvrdí, že pokud nebudete mít na sobě dostatek vrstev, budete náchylnější k chladu, proto je důležité obléct si pohodlné zimní pyžamo, i když možná raději spíte jen ve spodním prádle. „Pokud půjdete spát na lehce, případně úplně nazí, vaše tělo bude náchylnější k pocitu chladu, protože mu poskytujete malou nebo žádnou ochranu. Pokud se cítíte nepohodlně, když máte v posteli na sobě příliš mnoho oblečení, mějte nablízku nějaké teplé oblečení, které si můžete obléct, když vstanete. Můžete si navléct i teplé ponožky.“

Pravidlo deseti vteřin

Seeley pro Mirror uvedl, že pravidlo deseti vteřin je jednoduchý a efektivní způsob, jak vstát z postele. Vše, co musíte udělat, je vstát do deseti vteřin od zvonění budíku, zabalit se do něčeho teplého, jako je župan, a odejít z ložnice, takže nebudete mít příležitost znovu se ponořit pod přikrývku. „Nejhorší věc, kterou můžete udělat, když se vzbudíte na zimu, je jen tak ležet v posteli a fixovat se na to, jaká je zima a jak moc chcete zůstat v posteli.

Článek pokračuje na další straně

Často se kvůli tomu cítíme ještě hůře a bez motivace. Hned, jak vám zazvoní budík a vy se vzbudíte, dejte si deset vteřin, než vstanete přímo z postele, vezměte si nějaké teplé oblečení a opusťte svou ložnici,“ radí.

Kam dál?

Pětiletý chlapec se opil do bezvědomí. Naměřili mi 2,5 promile. Láhev tvrdého našel na ulici

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Další články