Obrovský šok a tragédie ! Jen 34letého zpěváka našli bez známek života !

5239
Sdílejte

Aaron otevřeně mluvil o svém boji se závislostí, konkrétně o užívání pilulek a „fetování“, přičemž o tomto tématu diskutoval v pořadu The Doctors ještě v roce 2019. “ Je to něco, co jsem dosud před celým světem tajil. Začal jsem, když jsem měl asi 16 let, “ řekl Carter a přiznal, že ho k tomu přivedla jeho zesnulá sestra. Šokující je, že se stal závislým skutečně na fetování – tedy vdechování výparů z věcí, jako jsou čistící prostředky pro domácnost, lepidlo nebo barva. “ Začal jsem chodit do obchodů a na různá místa, kupoval jsem to za hotovost, aby to nebylo uvedeno na účtenkách nebo něco podobného, ​​aby mě nikdo nemohl vystopovat,“ přiznal zahanbeně. Zřejmě právě závislost se mu stala osudnou.

Po Aaronovi zůstali jeho jednačtyřicetiletý bratr Nick, dvojče Angel, sestra Bobbie Jean (40), Virginia Marie Carter (50) a nevlastní bratr Kaden (17). Ale především je zde jeho syn Prince, který koncem tohoto měsíce dovrší jeden rok. Jeho mámou je Melanie Martin, se kterou měl Aaron velmi turbulentní vztah. Nejde o první tragédii v rodině Carterových, Aaronova sestra Leslie zemřela v roce 2006 ve věku 25 let, přičemž příčinou smrti bylo předávkování.

Kam dál?

Vztahy Vlastimila Harapese: O své první ženě Eleně moc nemluvil, druhou mu přebral kolega

Z Ulice odchází Vilma Nyklová : Byla v seriálu od roku 2005

Juraj Cintula, muž, který provedl atentát na slovenského premiéra Roberta Fica, se v minulosti sám stal obětí útoku

Diváci Výměny manželek zuří : Bordel před domem, smrad z cigaret, akty v obýváku a hnusné týrání psa. Vezměte jim to nebohé zvíře…

Fica operovali dva lékařské týmy. Operace trvala pět hodin, jeho stav je velmi vážný

Další články