Nejlepší nepečený „Raffaello“ dezert – Lahodný a vláčný jako obláček a není s ním žádná práce

10408
Sdílejte

Želatinu nechte nabobtnat ve vodě – přidejte jen tolik vody, aby byl prášek zakryt.

V hrnci si zahřejte trochu mléka, poté přidejte kokos, odstavte a nechte vychladnout.

Ve velké míse smíchejte kondenzované mléko se šlehačkou. Přidejte vychladlé mléko a dobře promíchejte. Želatinu rozpusťte v parní lázni nebo v mikrovlnné troubě a přidejte ji do mléčné směsi. Nechte několik minut vychladnout.

Do dortové formy vystlané potravinářskou fólií si dejte vrstvu namočených piškotů a polovinu krému.

Recept pokračuje na další straně

Na krém navrstvěte další vrstvu sušenek, přikryjte zbytkem krému a navrch položte opět vrstvu sušenek. Dobře zabalte do potravinářské fólie a na několik hodin odložte do chladničky, dokud krém neztuhne a piškoty nezměknou.

Potom další vrstva sušenek, zbytek krému a končíme další vrstvou sušenek. Dobře zabalíme do fólie a necháme několik hodin vychladnout, dokud krém neztuhne a sušenky nezměknou (nejlepší je nechat dezert v chladničce přes noc).

Vyšlehejte šlehačku do tuhé konzistence, přidejte moučkový cukr a šlehejte do hladka. Vrch posypte kokosem a můžete ozdobit kuličkami Raffaello.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články