Napětí mezi Williamem a Kate ! Je za tím strach o dítě !

1434
Sdílejte

Na tamní škole se zalíbilo malému princi Georgeovi bojové umění a začal ho tam i trénovat. „Je to něco, co prince George zřejmě velmi chytlo za srdce. Líbí se mu myšlenka, že se v podstatě může postarat sám o sebe,“ míní královský komentátor Neil Sean. No jeho mámu to prý “ trochu znepokojuje“ . Bojí se, aby se její syn nezranil, ale také aby uměl pak krotit agresvitu. Princ William však tuto myšlenku podporuje, to ale vnáší do manželství napětí, jelikož se neumí dohodnout, zda tuto zálibu Georgeovi ponechají.

„Jeho královská výsost, princ z Walesu, si myslí, že to bude dobré pro budování jeho charakteru, dobré pro něj, aby měl takovou jakoby nezávislost,“ pokračoval v komentáři Sean. „Princ George se jednoho dne stane naším králem, ano, je to velká zodpovědnost už pro devítileté dítě,“ zamýšlí se dál. George a Charlotte jsou „síla, se kterou je třeba počítat“ , tvrdí tento zasvěcenec. Mladší Charlotte si našla zase jinou zálibu, a to gymnastiku a jak řekla máma Kate, „většinu času tráví vzhůru nohama“ . Ráda také jezdí na koni. Princezna Catherine je má pod svými křídly, spolu s manželem a vyškolenou guvernantkou je vedou už o dětství k tomu, aby chápali fungování monarchie.

Kam dál?

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Po týdnech mlčení se Andrej Babiš (69) konečně vyjádřil k pohledné zrzce, která spravuje jeho sociální sítě

Starosta Pavel Novotný se dostal do konfliktu s některými místními obyvateli. Zavolali na něj policii. Ubožáci, nadával jim

Obavy o zdraví princezny Kate : William poprvé řekl, jak postupuje léčba rakoviny

Ondřej Sokol známý moderátor kvůli Aspergerovu syndromu při natáčení Na lovu trpí. Mám strach z lidí…přiznal

Další články