Dívka s Downovým syndromem, kterou lékaři chtěli umístit do ústavu, se stala špičkovou modelkou: Neuvěříte, jak dnes vypadá !

15321
Sdílejte

Pokud se takové dítě narodí, nadbytečný chromozom v každé buňce způsobuje disharmonii a výsledkem je odlišný a pomalejší vývoj jedince. Typickými projevy jsou některé charakteristické tělesné rysy, zdravotní komplikace i mentální zpoždění různého stupně.

Vzhledem k tomu Renee připravili na to, že celý život na ni Kennedy bude svým způsobem závislá a odkázaná, neboť nebude schopna žít samostatný život. I z tohoto důvodu matce navrhli, že může Kennedy umístit do speciálního ústavu pro lidi trpící touto nemocí, kde se o ni náležitě postarají tak, jak to dělá mnoho rodin, kterým se narodí podobně postižené dítě. Kennedy bude mít všechno, co ke svému životu potřebuje, a Renee může dále žít svůj život. Renee se ale rozhodla, že si Kennedy nechá a vychová ji tak, jak nejlépe může, a možná celá situace nebude tak hrozná, jak jí lékaři předpověděli. I když se tím okamžikem život Renee a celé rodiny od základu změnil, nikdy nelitovala. Věnovala své malé dcerce veškerou péči a lásku a vychovávala ji stejně, jako kdyby byla zdravým dítětem. Ona ani Kennedy se nechtěla vzdát.

Kam dál?

Armáda České republiky usiluje o lepší získávání dat o obyvatelích i firmách, aby byla schopna rychleji a efektivněji provést mobilizaci v případě válečné krize

Kladno se potýká s problémem odcizených nákupních vozíků. Supermarket zavedl speciální opatření

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Další články