Děťátko se narodilo předčasně a bojovalo o život v inkubátoru. To, co ho nakonec zachránilo, vás chytí za srdce !

6011
Sdílejte

Jedna mladá matka čekala své druhé dítě. Když se dozvěděla, že to bude holčička, učila svého prvorozeného, ​​který se jmenoval Miško, přiložit hlavičku na oblé bříško a spolu s ní zpíval ukolébavku sestřičce, která se měla narodit.

Písnička, kde se zpívalo „Spi děťátko, zavři očka…“ se chlapečkovi moc líbila a zpíval ji vždy několikrát.

Porod však nastal předčasně a byl komplikovaný. Novorozenou holčičku museli dát do inkubátoru, protože potřebovala mimořádnou péči. Rozechvělé rodiče připravili na nejhorší: jejich děťátko má minimální šanci na přežití. Malý Miško je prosíkal: „Chci ji vidět! Já ji musím vidět!”

Po týdnu se stav děvčátka ještě zhoršil. Tehdy se máma odhodlala vzít Miška na jednotku intenzivní péče pro novorozence. Jedna zdravotní sestra se jí v tom pokusila zabránit, ale žena neustoupila a přivedla chlapce k postýlce pokryté hadičkami a drátky, na které maličká bojovala o svůj život.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články