Podávání plněného zelí:
Zelí vyjmeme na velký talíř, na něj položíme plněné kousky, uzené maso a klobásu, ozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou (nebo koprem). Můžete také vzít více slaniny, nakrájet 8 plátků a opéct. Tyto slaninové „kohoutí steaky“ budou vypadat skvěle na plněném zelí. Zakysanou smetanu můžete přidat samostatně. Nezapomeňte, že někteří lidé mohou plněné zelí jíst jen s chlebem.
Uskladnění plněného zelí:
Plněné zelí se dobře skladuje v chladničce několik dní nebo i týden. Dávejte pozor, abyste jej neodkládali spolu se zakysanou smetanou, protože se snáze kazí.
Kam dál?
- Vánoce se blíží… je čas na sladkou poctivě vyrobenou, voňavou vánočku
- Máslový chlebíček jako od babičky: Tento recept si pečlivě uložte, takové pečivo v obchodě nekoupíte !
- Čokoládový dort bez cukru a mouky. Skvělý dezert plný čokolády, který si můžete dopřát bez výčitek svědomí
- Když přišli z koupačky, čekalo je překvapení. K obědu jim připravila luxusní skleněný salát! Takovou dobrotu ještě neochutnali.