3 základní tajemství plněného zelí, které mnohé ženy v domácnosti neznají !

8604
Sdílejte

Podávání plněného zelí:
Zelí vyjmeme na velký talíř, na něj položíme plněné kousky, uzené maso a klobásu, ozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou (nebo koprem). Můžete také vzít více slaniny, nakrájet 8 plátků a opéct. Tyto slaninové „kohoutí steaky“ budou vypadat skvěle na plněném zelí. Zakysanou smetanu můžete přidat samostatně. Nezapomeňte, že někteří lidé mohou plněné zelí jíst jen s chlebem.
Uskladnění plněného zelí:
Plněné zelí se dobře skladuje v chladničce několik dní nebo i týden. Dávejte pozor, abyste jej neodkládali spolu se zakysanou smetanou, protože se snáze kazí.

Kam dál?

Chutný a jednoduchý recept, který oživí váš jídelníček. Tato kuřecí prsa v jogurtové omáčce bude milovat celá rodina!

Nutellovo-Oříškový dezert pro všechny mlsné jazýčky!

Kdysi hodně pulární, dnes tak trochu zapomenuté. Tyto řízky jsou levnější než klasické a velmi chutné!

Oblíbená „ŠVÝCAŘSKÁ ROLÁDA“: Nechytají se na ni ani rolády z cukrárny!

Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou: Dobrota z 1 mísy!

Další články