3 základní tajemství plněného zelí, které mnohé ženy v domácnosti neznají !

9935
Sdílejte

Podávání plněného zelí:
Zelí vyjmeme na velký talíř, na něj položíme plněné kousky, uzené maso a klobásu, ozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou (nebo koprem). Můžete také vzít více slaniny, nakrájet 8 plátků a opéct. Tyto slaninové „kohoutí steaky“ budou vypadat skvěle na plněném zelí. Zakysanou smetanu můžete přidat samostatně. Nezapomeňte, že někteří lidé mohou plněné zelí jíst jen s chlebem.
Uskladnění plněného zelí:
Plněné zelí se dobře skladuje v chladničce několik dní nebo i týden. Dávejte pozor, abyste jej neodkládali spolu se zakysanou smetanou, protože se snáze kazí.

Kam dál?

Hrnkový koláč SE TŘEMI KRÉMY – neskutečná pochoutka, která se vám rozplyne na jazyku!

Křupavé ořechově-jablečné taštičky se skořicí a medem

Tradiční jablečník jako od babičky: Se šťavnatou nádivkou, křupavou drobenkou a vůní skořice!

Jahodový Stracciatella dezert

Lahodný a jednoduchý tvarohový koláč s malinami a želé – bez pečení

Další články