Podávání plněného zelí:
Zelí vyjmeme na velký talíř, na něj položíme plněné kousky, uzené maso a klobásu, ozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou (nebo koprem). Můžete také vzít více slaniny, nakrájet 8 plátků a opéct. Tyto slaninové „kohoutí steaky“ budou vypadat skvěle na plněném zelí. Zakysanou smetanu můžete přidat samostatně. Nezapomeňte, že někteří lidé mohou plněné zelí jíst jen s chlebem.
Uskladnění plněného zelí:
Plněné zelí se dobře skladuje v chladničce několik dní nebo i týden. Dávejte pozor, abyste jej neodkládali spolu se zakysanou smetanou, protože se snáze kazí.
Kam dál?
- Domácí okurkový salát bez konzervantů a éček s úžasnou chutí. Toto vždy připravujeme když nám zůstane hodně okurek
- Recept na speciální sýrový koláč mé babičky!
- Rychlé lívance z jogurtového těsta. Nic lepšího k snídani neexistuje !
- Nepečené kuličky z kondenzovaného mléka, které chutnají úplně jako Marlenka: Když jsou na stole, netřeba už jiné dezerty !







