Podávání plněného zelí:
Zelí vyjmeme na velký talíř, na něj položíme plněné kousky, uzené maso a klobásu, ozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou (nebo koprem). Můžete také vzít více slaniny, nakrájet 8 plátků a opéct. Tyto slaninové „kohoutí steaky“ budou vypadat skvěle na plněném zelí. Zakysanou smetanu můžete přidat samostatně. Nezapomeňte, že někteří lidé mohou plněné zelí jíst jen s chlebem.
Uskladnění plněného zelí:
Plněné zelí se dobře skladuje v chladničce několik dní nebo i týden. Dávejte pozor, abyste jej neodkládali spolu se zakysanou smetanou, protože se snáze kazí.
Kam dál?
- Koláče jako z bavlnky: Nejjemnější a nejchutnější pečivo, jaké jsem kdy ochutnala!
- Luxusní dezert s krémem a vaječným likérem: Žádná návštěva neodmítne takovou dobrotu !
- Jednoduché famózní domácí rohlíky: Stokrát lepší, než ty z pekárny a voní až k sousedům!
- Odzkoušených 19 VÁNOČNÍCH RECEPTŮ na mé oblíbené zákusky. Už nepotřebuji nic jiného na SVÁTKY hledat…