Podávání plněného zelí:
Zelí vyjmeme na velký talíř, na něj položíme plněné kousky, uzené maso a klobásu, ozdobíme zakysanou smetanou a petrželkou (nebo koprem). Můžete také vzít více slaniny, nakrájet 8 plátků a opéct. Tyto slaninové „kohoutí steaky“ budou vypadat skvěle na plněném zelí. Zakysanou smetanu můžete přidat samostatně. Nezapomeňte, že někteří lidé mohou plněné zelí jíst jen s chlebem.
Uskladnění plněného zelí:
Plněné zelí se dobře skladuje v chladničce několik dní nebo i týden. Dávejte pozor, abyste jej neodkládali spolu se zakysanou smetanou, protože se snáze kazí.
Kam dál?
- Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !
- Zaručeně dokonalý piškot na rolády, který nepraská a stáčí se za studena. Jakmile se ho naučíte, nebudete chtít jiný. Tento recept si vytiskněte a připněte na ledničku
- Rychlé, masové karbanátky na plechu. Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku!
- Neodolatelný dezert s vlašskými ořechy a jemným krémem: Bezlepkový !