2leté dítě sní vše, co má na dosah. Trpí vážnou zdravotní poruchou !

1149
Sdílejte

Jordanna si poprvé všimla takového chování u své dcery, když jí bylo jeden rok. Když Dolly spatřila kartónovou krabici nebo knihu, začala je kousat a rozhazovat kousky rozkousaných předmětů po podlaze. Bohužel se stalo, že některé z nich také spolkla.

Článek pokračuje na další straně

Žena pak šla k pediatrovi, aby zjistila, jestli je to normální. Lékař se Jordanne zeptal, jestli si je jistá, že má její dcera dostatek jídla. Po důkladném rozhovoru bylo zjištěno, že Dolly může trpět vzácnou poruchou – syndromem zvrácené chuti k jídlu, běžně nazývaným PICAOV syndrom. Lidé postižení tímto onemocněním konzumují výrobky, které nejsou vhodné k jídlu. Kromě toho lékaři mají podezření, že 2leté dítě může být také v autistickém spektru.

Vzhledem k tomu, že holčička vyžaduje nepřetržitou péči, Jordanna musela opustit svou práci ve prospěch péče o svou dceru.

,,Je to tak strašidelné, že na ni musím neustále dávat pozor. Museli jsme se všeho zbavit. Nevím, co se bude dít dál,“ řekla Jordanna.

Kam dál?

Změna na kterou se budou muset řidiči připravit. Výstražné trojúhelníky za výstražná světla

Matka s dcerou přišly o bydlení a tak již tři měsíce žijí ve fastfoodu. Pomoc od úřadů i místních obyvatel odmítají. Nouzi nepociťují

V odpadkovém koši plném nedopalků našli dva teenageři novorozeně. Mělo násilím přestřiženou pupeční šňůru

Školačka z Hradce snědla želé bonbony s toxickou látkou. Zkolabovala a hodinu ležela na záchodě

Žravé housenky zavíječe zimostrázového zaplavily Česko: Škůdce si lze přinést třeba i ze zahradnictví.

Další články