Tvarohový koláč na čokoládovém základě: Je to skvělá kombinace čokolády, pomeranče a tvarohu

3676
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

5. Pečení: Tvarohovou směs nalijte na upečený (horký) čokoládovo-perníkový spodek, povrch zarovnejte. Tvarohový koláč vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a pečte 1 hodinu. Po upečení jej ihned vyjměte z trouby a nechte vychladnout ve formě.
6. Když je tvarohový koláč zcela vychladlý, vyjměte jej z formy a spolu s papírem ho položte na desku, polijte čokoládovou polevou a vložte do chladničky.
Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články