Tvarohový koláč na čokoládovém základě: Je to skvělá kombinace čokolády, pomeranče a tvarohu

3862
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

5. Pečení: Tvarohovou směs nalijte na upečený (horký) čokoládovo-perníkový spodek, povrch zarovnejte. Tvarohový koláč vložte do trouby vyhřáté na 160 °C a pečte 1 hodinu. Po upečení jej ihned vyjměte z trouby a nechte vychladnout ve formě.
6. Když je tvarohový koláč zcela vychladlý, vyjměte jej z formy a spolu s papírem ho položte na desku, polijte čokoládovou polevou a vložte do chladničky.
Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články