Smrt Hagrida (†72) z Harryho Pottera: Trápily ho vážné zdravotní problémy… Měl obrovské bolesti !

1183
Sdílejte

Chirurgický zákrok, který podstoupil o rok později mu, naštěstí, přinesl velkou úlevu od bolesti a podle jeho vlastních slov také změnil život. Poslední 2 roky svého života si tak mohl vychutnat bez velkého utrpení.

Truchlí Daniel Radcliffe, Emma Watson i Tom Felton
Na smrt Robbieho Coltraneho zareagovalo mnoho známých tváří. Mezi nimi i autorská knih JK Rowling či herec Daniel Radcliffe, který ztvárnil Harryho Pottera nebo Emma Watson a Tom Felton, kteří si v čarodějnické sáze zahráli Hermionu Granger a Draca Malfoye.

„Robbie byl jedním z nejzábavnějších lidí, jaké jsem potkal, a jako děti jsme se díky němu na place neustále smáli. Mám obzvlášť hezké vzpomínky na to, jak nás pobýval v náladě během natáčení Vězně z Azkabanu, když jsme se všichni celé hodiny skrývali před přívalovým deštěm v Hagridově chatrči a on nám vyprávěl příběhy a vtipkoval. Cítím se neuvěřitelně šťastný, že jsem ho mohl setkávat a pracovat s ním. Jsem velmi smutný, že zemřel. Byl to skvělý herec a milý člověk,“ řekl Daniel Radcliffe.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Pamatujete si na seriál Dempsey a Makepeacová ? Jak dnes vypadají představitelé seriálu

Agáta Hanychová po letech přiznala, že Prachaře podváděla. Za její nevěru si mohl sám…řekla

Uplynulo dvacet let od autonehody, při níž u Karlových Varů zahynul legendární hokejový trenér Ivan Hlinka

Kabir Bedi, herec proslavený především rolí Sandokana. Vychovávala ho česká rodina. Finanční krize a smrt syna ho dostaly na dno

Marian Jurečka se netají láskou k alkoholu : Na Moravě dáváme hanácký trojboj…pochlubil se

Další články