Příprava:
1. Z bílků ušleháme pěnu, žloutky utřeme s cukrem do pěny a přidáme cukr, mouku, kakaový prášek, poté vodu. Potom vše promícháme, dáváme pozor, aby se neporušila pěna a pečeme při 180 stupních 30 minut.
2. Mezitím si připravíme krém. Kakaový prášek, kávu v prášku a cukr dobře utřeme s mlékem, pak vyšleháme smetanu a přimícháme ke kakaové hmotě, aby nám vznikla čokoládová pěna a přidáme ztužovače.
3. Když je plát upečený a vychladlý, krém rozetřeme.
4. Na vrch vyšleháme smetanu, posypeme strouhanou čokoládou a necháme vychladit.
Dobrou chuť!
Kam dál?
- Vyzkoušejte tradiční Bratislavskou roládu doplněnou o neodolatelný kokosový kmen
- Odkdy takto peču vepřovou KRKOVIČKU, manžel ji chce na večeři každý týden: Nevysušuje se, zůstává velmi jemná !
- 5minutová HRNČEKOVÁ bábovka i pro úplné začátečníky: Nejjednodušší recept pod sluncem a chutná božsky !
- Tvarohové muffiny s mangem a granátovým jablkem: Vypadají super a chutnají výborně !