Agáta odhalila pravou tvář Prachaře: Co jí udělal dva roky po rozvodu. To jako vážně?!

18287
Sdílejte

Přestože na to nevypadá, Agáta se s rozchodem vyrovnávala podle jejích slov dlouho. „Trvalo to fakt dlouho. Je to asi půl roku, co se to zlomilo. Teď, když ho vidím, k němu necítím vůbec nic a mám to vyřešeno. Chtělo to čas, muselo to probolet,“ svěřila se slovy, že jejich vztah byl na bodě mrazu. Nějak spolu vycházejí jen kvůli dceři Mii. „Jde nám o to dítě, takže v tomhle jsme rozumní,“ tvrdila ještě nedávno Agáta. Zřejmě však to není až tak růžové.

Jakub a Agáta mají Miu ve střídavé péči, a Agáta již dříve naznačila, že to občas řádně zabolí. „Ach jo, zase na čtyři dny bez ní (Mie). Nenávidím střídavou péči a obzvlášť, když musíte dát dítě na termín a víte, že tatínek je na Maledivách a Mia bude s chůvou nebo babičkou, a vy s tím nemůžete udělat vůbec nic „Úplně zoufalá,“ postěžovala si Agáta Hanychová, a prozradila také… ˇVítejte v pokračování článku na další straně.

Těhotné Agátě už z celé situace s Prachařem tečou nervy. Když svým „holčičkám“ popisovala jejich fungování ohledně Mie, došlo i na slzy: „Vytočilo mě, že tatínek Mie je na Maledivách, má ji na čtyři dny az těch dnů ji uvidí jen dvě hodiny v sobotu. Respektuji, že je to jeho čas, aby byl s Miou, ale když je ten otec, který se o ni má podle soudu starat, tak by neměl zrovna opouštět Česko. Miu jsme předávali chůvičce, proti které obecně nic nemám, ale fakt mě to nasralo,“ odhalila Agáta se slzami v očích. Podle Agáty je velmi obtížné střídavou péči zrušit. Musí to prostě vydržet, ale Prachař jí to zjevně dokáže „osladit“.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : Atentát na Slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho neznámý útočník

Herec Jan Potměšil se ztrácí před očima. Čelí vážným zdravotním problémům

Herečka Patricie Pagáčová (35) se po pěti letech manželství rozešla se svým manželem Tiborem Pagáčem. Řešit budou péči o dceru

Soud Hanychové a Prachaře je u konce : Definitivní zákaz pro Agátu i Jakubův nečekaný svědek

U Jágrů je nejistá budoucnost. Na svatbu i dítě jsou potřeba dva, říká Dominika Branišová

Další články