7 pravidel, díky kterým se splní vaše přání

1597
Sdílejte

Pravidlo 5. Pište podrobně, emocionálně as duší
Chcete-li mít nový dům, popište jej kompletně, počínaje verandou, umístěním a počtem pokojů, konče místem, kam dáte svou oblíbenou vázu. Představte si svoji radost, když vstoupíte do nového domu a zapište si vše na papír. Je velmi důležité, aby vaše touha nepoškodila ostatní lidi, z tohoto postulátu vyplývá šesté pravidlo:

Pravidlo 6. Doplňte zaznamenanou touhu modlitbou nebo amuletem
Po napsání přání pokorně požádejte o pomoc Vyšší síly. Věříte-li v Boha, modlete se za splnění touhy. Pokud jste ateista – přijďte s vlastním talismanem. Například: „Ať se můj budoucí domov naplní radostí a štěstím. Ať zde mé děti a vnoučata pokračují ve svém druhu a naplní svůj život a mou lásku. Může mi ta moje touha přinést nejen štěstí, ale i něco víc. „

Článek pokračuje na další straně

Upozornili jsme na znění: „něco víc?“ Není třeba omezovat vesmír v jeho úsilí pomoci vám. Možná vás bude považovat za hodné nejen vaší touhy, ale i jiných výhod.

Dále se musíte klidně vzdát touhy ve vesmíru a téměř na to zapomenout. Zkušenosti a obsedantní myšlenky zasahují pouze do jeho provádění. Proto existuje:

Kam dál?

Po dětech uklízí školníci a kuchařky. Kvůli omezení financí ředitelům chybí na platy

Oslava maturity se proměnila v masakr poté, co autobusu převážejícímu studenty selhaly brzdy. Jízda smrti stála život 11 lidí

Sedmnáctiletý mladík z Německa žije ve vlaku. Díky roční permanentce přeskakuje z jednoho spoje na druhý

Z nemocnice poslali Veroniku s bolestmi hlavy domů. Za pár hodin zemřela

Sledujte těchto pět náznaků a zjistíte před čím vás chce váš anděl strážný varovat

Další články