Studený tvarohový koláč s broskvemi a želé. Lahodné osvěžení…

2366
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Na piškoty rozetřete tvarohovou směs, zarovnejte povrch a hned poklaďte poloviny broskví (měla jsem jich 12). Broskve lehce vtlačte do tvarohové směsi. Tvarohový koláč vložte do chladničky, aby ztuhl.
5. Želé: Želé (nejlépe čiré, ale může být i citrónové) rozpusťte ve 200 ml vroucí vody, důkladně promíchejte a nechte vychladnout. Do mírně teplého želé nalijte broskvový sirup a promíchejte. Nechte mírně vychladnout, poté vyjměte tvarohový koláč z chladničky a nalijte na něj želé. Tvarohový koláč vložte zpět do chladničky, aby úplně ztuhl, nejlépe přes noc. Uchovávejte v chladničce.

Kam dál?

Fantastický noční kuskusový salát – svěží, šťavnatý a plný chutí!

Nepečené vánoční kuličky – „zerbo“ a makové s marcipánem

Plněné ořechové perníčky s marmeládou a čokoládovou polevou

Benátský zákusek – jemný dezert s čokoládou, rumem, medem a višněmi!

Tradiční poklad z Moravy : Valašské frgále s hruškovou, makovou a tvarohovou náplní

Další články