Studený tvarohový koláč s broskvemi a želé. Lahodné osvěžení…

2267
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

4. Na piškoty rozetřete tvarohovou směs, zarovnejte povrch a hned poklaďte poloviny broskví (měla jsem jich 12). Broskve lehce vtlačte do tvarohové směsi. Tvarohový koláč vložte do chladničky, aby ztuhl.
5. Želé: Želé (nejlépe čiré, ale může být i citrónové) rozpusťte ve 200 ml vroucí vody, důkladně promíchejte a nechte vychladnout. Do mírně teplého želé nalijte broskvový sirup a promíchejte. Nechte mírně vychladnout, poté vyjměte tvarohový koláč z chladničky a nalijte na něj želé. Tvarohový koláč vložte zpět do chladničky, aby úplně ztuhl, nejlépe přes noc. Uchovávejte v chladničce.

Kam dál?

Těstoviny s kuřecím masem a parmazánem – hotové za 20 minut a tu omáčku ti budou všichni závidět!

Pekelně dobrý salát z chilli a cibule – bez chemie, ale s chutí, na kterou se nezapomíná!

Rychlá večeře z cukety – jednoduchá a skvělá

Nejlepší domácí rajčatová omáčka na těstoviny, pizzu i maso

Oblíbený letní salát bez majonézy: Osvěží a zasytí-hotový za chvilku!

Další články